Bestelinformatie


De verzending van je bestelling wordt verzorgd door Post NL
De standaard verzendkosten zijn €4,50 bij Musthave It All. Je ontvangt een e-mail zodra je bestelling verzonden is. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden. 

GRATIS
verzending binnen Nederland bij bestellingen vanaf €75,-

Verzendkosten België & Duitsland €6,95 


Betaalmethodes

 

 
- iDEAL
Je betaalt via je eigen bank en rekent af via je eigen internetbankieromgeving, dit is vertrouwd, veilig en makkelijk.
De betaling komt eerst op rekening van Mollie. Mollie BV. is een erkend bedrijf dat internet betalingen verzorgt voor derde partijen. 
Zij zorgen vervolgens dat wij het bedrag ontvangen.

- Mister Cash/Bancontact
Mister Cash is dé betaalmethode voor Belgische consumenten.
Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Mister Cash verreweg de populairste manier van betalen in België.
Ook deze betaalmethode gaat via Mollie BV.

- SOFORT Banking
SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 9 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Voordeel hiervan is dat hier dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is eenvoudig en snel.

- KLARNA - Achteraf Betalen 
Komt het nu even niet uit? Betaal veilig achteraf met Klarna wanneer het jou uitkomt. Met ‘Achteraf betalen’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt.
Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen. Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van Klarna ontvangt. 

Account
Je kunt bij Musthave It All iets bestellen mét of zonder account.
Als je wel een account aanmaakt dan kun je de volgende keer sneller bestellen en je bestelling volgen.
Een account aanmaken is heel gemakkelijk en snel.